Arcturus fra en tidligere konsert i Chile. Foto: Facebook.
Arcturus fra en tidligere konsert i Chile. Foto: Facebook.

Arcturus til Møllafestivalen 14. og 15. august

Knut Magne Valle er klar for en ny Møllafestival, denne gang tilpasset koronasituasjonen med tak på 200 solgte billetter.

I år blir det igjen festival over to dager 14. og 15. august med egen festivalcamp for publikum.

Arcturus kommer
Det har vært et spesielt år også for Knut Magne Valles eget band Arcturus. Pga. koronavirus-situasjonen har det blitt smått med spillejobber, men desto mer øving på det verdenskjente bandet. 

- Vi har brukt tiden uten spillejobber godt, og har fått komponert flere nye låter, sier Knut Magne. Vi forbereder oss samtidig til en omfattende verdensturné neste år, der både Asia, Australia, Nord- og Sør-Amerika står på turnéplanen, sier han. Arcturus kommer til å spille både fredag og lørdag, med forskjellig reportoar hver kveld. De som blir med på festivalen begge dager har derfor god anledning til å bli kjent med hele vårt musikkspekter, sier han. I tillegg til Arcturus kommer det norsk-islandske bandet Golden Core og Rangers fra Arendal til å spille under årets Møllafestival.

 

Streamer konsertene på nett
- Arcturus har mange fans fra hele verden. En tidligere nettkonsert i år ble sett av over 150 000. Vi kommer derfor til å streame Møllakonsertene ut til den store verden, ikke minst siden mange av våre mest trofaste fans, som ellers ville ha tatt turen til Gjerstad, nå er forhindret fra å komme pga. reiserestriksjoner, sier Valle.

Under årets Møllafestival blir det kun forhåndssolgt billetter. Dermed får arrangøren samtidig får en oversikt over hvem som er inne på området, i tråd med gjeldende smittevernregler. Det er som kjent god plass i flott natur ved idylliske Mølla, så å holde god nok avstand er uproblematisk.

 

Slik bestiller du billetter
Med kun 200 billetter lagt ut på forhånd kan det fort bli utsolgt. Gjersdølinger bør derfor kjenne sin besøkelsestid og bestille billettene via nett med det samme. Det er ikke anledning til å "stikke innom" festivalen på sparket. Det er kun forhåndssalg som gjelder i år.

Bestilling kan gjøres på følgende måte:

Gå inn på Møllafestivalens Facebooksider. Derfra klikker du "Send melding" der du oppgir fullt navn og mobilnummeret ditt (samme nr. som din Vipps-konto). Først når du får en bekreftelse tilbake på meldingen kan du bestille billett via Vipps.  Inngang koster kr. 400,- pr. dag pr. person og beløpet vippses til telefon 934 74 464. (Tyra Felberg Valle) Opplys hvilken dag du bestiller for og hvor mange billetter du skal ha. Fra du får bekreftelsen på melding må du bestille billettene inne 24 timer, hvis ikke vil bestillingen annulleres.

 

Flere saker

Marcus Langmyr hevder seg godt i årets norgescup i leirdueskyting. Foto: Facebook

Imponerende leirdueskyting av Marcus Langmyr

Magnus Sørbø fikk en stor gavesjekk etter sin andreplass i dag.

Magnus ble nr. 2 i Norgescupen i Trondheim

Adina Limyr er her avbildet sammen med fire av fem barnebarn i forbindelse med 100-årsdagen i 2016.

Adina fyller 104 år!

Nybygget på Solem skytebane er i ferd med å bli ferdig. Foto: GJJF.

Nybygg på Solem med moderne teknologi

Ove Støylen kommer til Holmen Gård fredag 14. august.

Ove Støylen klar for Holmen Gård 14. august

Fotballbanen på Klokkargården er klargjort for høstsesongen.

Klokkargården er klar for seriespill - her er kampoppsettet

Brokelandsheia Blomster og Garn. Foto: Finn.no

Brokelandsheia Blomster og Garn til salgs

Helena Trydal har vært misjonær på Madagaskar i en årrekke. Foto: Gjerstad Menighet

Gjerstad Menighet støtter "Sammen som kirke i hele verden"