Fra Brokelandsheiadagene 2016. Foto. Smeland Media
Fra Brokelandsheiadagene 2016. Foto. Smeland Media

Flere nye utstillere til årets folkefest på heia

De siste forberedelsene gjøres nå før årets Brokelandsheiadager. I år kommer det ca. 40 nye utstillere på besøk


Torgrim Holte skal hypnotisere publikum under Brokelandsheiadagene i år

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Med ca. 3 uker til arr.start er er ca. 150 utstillere påmeldt til årets Brokelandsheiadager, og hovedgaten fra Sletta Bilberging til Stasjonen vil i år igjen fylles opp av ulike utstillere. I tillegg til programmet innenfor portene vil Lunds Tivoli bygge opp sin velfylte avdeling ved Den Lille Dyrehage, og plassen foran Bjordammen Byggsenter vil fylles opp av veterankjøretøy lørdag og søndag. 

Ca. nye 40 utstillere
Pr. i dag er det påmeldt ca. 40 utstillere som aldri har vært på besøk på Brokelandsheia tidligere. Dermed blir det igjen mange nye produkter og tilbud å benytte seg av. Som vanlig blir det et godt utvalg av matretter, både norske og internasjonale. For første gang får markedet besøk av en japansk utstiller, med sushi og andre japanske spesialiteter på menyen. Greske grillspyd blir muligens også en ny "hit" på Brokelandsheia i år.

Alt fra snøfresere til barneklær
Planlegger du å kjøpe ny snøfreser til kommende vintersesong kan Brokelandsheiadagene være stedet for de beste tilbudene. To leverandører med bredt utvalg av små og større maskiner stiller ut sine produkter til messepriser. Gode kjøp blir det sikkert også å få hos de nye utstillerne med barneklær, sølvsmykker, verktøy og ikke å forglemme den grønne boksen med rensekrem som igjen er tilbake på Brokelandsheia.

Variert underholdning
Fra hovedscenen blir det underholdning for de aller minste, for ungdom og for godt voksne. Alle med småbarn bør merke seg showet Alvin & Troll på fredag, de litt eldre kan nyte konsert med Sandra Lyng på lørdag, og for de godt voksne kommer Klonkalakara med gammeldansmuisikk som vil rykke i dansefoten. Som vanlig blir det flere konkurranser der publikum kan vinne store premier i løpet av helgen. Lørdag kveld spiller Staut i festivalteltet, med drangedalsbandet Ramblers som suport.

Spektakulært hypnoseshow
Spesielt knytter det seg spenning til hypnoseshowene med Torgrim Holte, som har hatt en fantastisk sommer rundt på lignende festivaler etter sukses på VGTVs "Spårtsklubben". Både 8. og 9. september skal noen av publikum bli hypnotisert til å gjøre ting de vanligvis ikke gjør. Det er bare å lade opp batteriene på mobiltelefonene, de som kommer opp på scenen vil ganske sikkert se bevis på hva de har vært med på.

Se fullstendig program for årets Brokelandsheiadager HER
 

 

 

Flere saker

Emil Solli-Tangen kommer på besøk til Gjerstad kirke 14. desember. Foto: Facebok.

Synger julen inn i Gjerstad kirke

Den respekterte travprofilen Bo Eklöf trekker frem 21 år gamle Per Vetle Kals fra Gjerstad som den eleven som har gjort størst inntrykk på ham under sin tid som lærer på travgymnasiet Wången. Foto: Hesteguiden.com.

Per Vetle fremheves av svensk travprofil

Morten Presthagen tror ikke Brokelandsheia vil være like fristende å etablere seg på om E18 flyttes.

- Ja, vi ønsker selvsagt å beholde E18 gjennom Brokelandsheia!

Alle barn i bygda kan glede seg til juleverksted på Fjelltun 2. desember. Illustrasjonsfoto.

Velkommen til juleverksted på Fjelltun

Ordfører Inger Løite

Ordførerens uke 46

Kommunen ønsker å bidra til hjelp for barn og unge i forbindelse med årets julehøytid. Illustrasjonsfoto.

Ønsker å støtte vanskeligstilte barn og unge til jul

OGRAS fra Romsdalen/Oslo rocker Gjerstad LIVE inn i lørdagsnatta 15. juni 2019

OGRAS blir finaleband på Gjerstad LIVE

Skattelistene for 2017 er offentliggjort.

Gjersdølinger tjener minst i Aust-Agder