Takker av som leder i svømmegruppa

Heidi Merethe Thoresen har overlatt stafettpinnen som leder i GILs svømmegruppe til Isabelle Petersen.

Heidi takker med dette for seg:
 

- I August i år overlot jeg stafettpinnen til den yngre garde, og jeg er sikker på at det er i de beste hender  når Isabelle Aasbø nå leder an som leder for svømmegruppa. Jeg ønsker henne og svømmegruppa  masse lykke til videre.

Hele historien startet for mange mange år siden, da jeg kom med en uttalelse om at når/hvis jeg fikk barn- så ville jeg også engasjere meg i en idrettsgren jeg selv var svært aktiv i som barn og ungdom- nemlig svømming. Litt sleivkjeftet sagt var det jo, men  jeg mente den gang, som i dag- at svømming er den viktigste idrettsgren et barn kan lære seg- Å ikke kunne svømme kan koste liv. Årene gikk, var jo litt treg på avtrekkeren hva angikk å få barn- men til slutt kom barn- og så kom ny flott svømmehall- og jammen var det ikke noen som husket min uttalelse. Da begynte ballen å rulle veldig fort, og i januar/februar 2011 hadde jeg stablet på beina en flott bukett jenter som sa seg villig til å satse.

En STOR takk til  alle dere jentæ!

En stor takk til dere som har jobbet intens for å kunne holde liv i Fredagsbadingen, og til  alle hjelpere under svømmestevneneJ

 

Uten dere hadde ikke dette vært mulig. Vi var i første omgang 2 sultne jenter som reiste av gårde på  instruktørkurs, slik vi kunne få lov å holde kurs i regi av Norges Svømmeforbund NSF- møter med kommunen, mer planlegging- og våren 2011 avholdt vi vår første Svømmeaksjon- et tiltak sponset av Gjensidige stiftelsen, og som var gode midler for å kunne kjøpe inn hva vi måtte ønske oss av utstyr- og ikke minst var det flott reklame da vi skulle starte opp kurs på høsten. Vi har hatt mellom 60-100 barn i sving hver uke i bassenget siden det på ulike kurs. Det er jeg  rett og slett veldig stolt over.

Vi har kjørt instruktørkurs i Gjerstad, og hadde til og med deltakere som kom helt fra Nord Norge for delta- Vi har hatt Lederutvikings- og klubbutviklings kurs for å ruste gruppa til best mulig drift:

Vår visjon ble til: ALLE 6 åringer i Gjerstad skal være trygge i vann!!

 

Kommunen og GIL har hele veien vært med på å gjøre det lett å drive svømmegruppe i Gjerstad- så en stor takk til dere også.

Jeg må også få rette en stor takk til Elizabeth Petersen- For et rivhjern! Det er ingen som slår henne i antall kurs i vannet pr uke- tror ho må ha svømmehud mellom tærne, og i tillegg ble hun også  etter hvert vår egen instruktør for Livredningskurs, noe både svømmegruppa og Gjerstad skolenes lærere har fått nydt godt av.

Når jeg nå da har trukket meg tilbake, og kan følge med på sidelinjen er jeg fremdeles opptatt av at «barnet mitt» får de beste levevilkår videre, og som nok mange har fått med seg- så har antall kurstilbud måtte reduseres veldig i høst pga. mangel på instruktører- dette er  derfor også et siste rop om hjelp fra meg til alle dere der ute som deler min mening om viktigheten av  å kunne svømme:

GIL Svømmegruppe TRENGER SÅRT flere instruktører
- Er du en forelder som likevel sitter i gangen når svømmingen pågår, en storesøster, ungdom, besteforelder- Ta kontakt, slik at vi kan fortsette å holde liv i svømmegruppa vår.

Tusen tusen takk for meg!

Heidi Merethe Thoresen

Flere saker

Bildet er fra skytingen på Solem 2. påskedag, der 185 skyttere deltok

Gjerstad JFF med mange aktiviteter i 2018

To stolte vinnere av Sørlandets litteraturpris. Foto: Facebook.

HOMO vant Sørlandets litteraturpris

Gjerstad skole foreslås brukt ny barnehage i øvrebygda

Vil flytte Alveim barnehage til Gjerstad skole

Begge de to savnede hundene er nå kommet til rette.

Hundene er tilbake i god behold

30. april kan du oppleve driftingsporten på nært hold i Skien. Olav Haugen Hasdal er en av sjåførene som skal røyklegge banen i sin BMW E30.

Hasdal Racing inviterer deg med på spektakulært motorshow

Ordfører Inger Løite

Ordførerens uke 16

Postgirobygget kommer til Gjerstad LIVE 15. juni. Her fra en tidligere konsert i Wrightegården i Langesund.

Festivalbilletter på tilbud frem til 30. april

Strikkekafé i lokalene til Frivilligsentralen på Gjerstadsenteret

Bli med på strikkekafé!