Olav Magnus Lunden. Foto: Privat.
Olav Magnus Lunden. Foto: Privat.

Til minne om Olav Magnus

"Olav Magnus var en mann med et stort hjerte."
- Knut Erik Ulltveit og Jens Trydal.

Det var en ubegripelig og trist beskjed vi fikk forrige onsdag. At vår gode venn og kollega så brått skulle bli revet bort i ei arbeidsulykke er fremdeles svært vanskelig å forstå.

 

Olav Magnus var en mann med et stort hjerte. Dette kom klart til uttrykk gjennom den omtanke han både hadde og viste for sine medmennesker. Han evnet å alltid se etter det beste i folk, en egenskap mange kunne misunne han. Du var raus, tålmodig, trygg, jordnær og ikke minst god og snill. Ditt gode humør og din omgjengelighet var med på å gjøre deg til et inkluderende menneske som alle likte og satt umåtelig pris på.

 

Et klart hode, et godt blikk og gode planer sørget alltid for at du som gravemaskinsjåfør løste dine oppgaver med ypperste presisjon og nøyaktighet. Du hadde et godt renommé, og var derfor aldri arbeidsledig. Få har sett en så løsningsorientert og praktisk mann som deg.

 

Disse egenskapene tok du også med deg inn i brannvesenet. Dine kunnskaper og erfaringer kom alltid godt med når oppgaver skulle løses. Uavhengig av om det var store eller små oppgaver man stod ovenfor, så holdt du alltid hodet kaldt. Din arbeidsmoral og kompetanse vil bli et stort savn.

 

Du etterlater deg kone og to barn som alltid kommer til å kjenne på savnet. Gode minner har de fra deg i Myra. Som familie har dere bygget opp en flott gård. Det aller meste har dere gjort selv, og resultatene taler for seg selv.

 

En bauta i familien, i bygda og blant kolleger er brått blitt borte så altfor tidlig.  Vi glemmer deg aldri Olav Magnus, du lever videre i de gode minnene.

 

Hvil i fred, vår gode venn og kollega.

 

Knut Erik Ulltveit
Jens Trydal

Flere saker

Disse vant billetter til Operaen i Oslo

Eldhuset på Moe. Foto: Ane Moe

Tre søkere fra Gjerstad fikk 577 000

Høring om utbygging av bredbånd

Høring om utbygging av bredbånd

Flere fikk luftet danseskoa på Lyngrillen lørdag kveld

God stemning på countryfesten

 Magnus  Aasbø, Kristian Aasbø og Lars De Bartolo hentet flere medaljer  i Tonstad denne helgen

Medaljedryss til Gjerstad i sesongavslutningen

Grease - en danseforestilling i Risørhuset

Ny pallplass på Endre De Bartolo i helgen

Ny pallplass til Endre De Bartolo

Kommunen deler ut to gratisbilletter til operaens jubileumsforestilling 14. april

Kommunen deler ut to gratisbilletter til operaforestilling