Det var mange blide ansikter å se på Brokelandsheiadagene i helgen.
Det var mange blide ansikter å se på Brokelandsheiadagene i helgen.

Ca. 10 000 besøkte Brokelandsheia i helgen

Publikum fra hele landsdelen fant veien til Brokelandsheiadagene i flott messevær i helgen.

Brokelandsheiadagene hadde i år et ekstra fokus på organisering, med åpnere gater og torg enn vanlig, slik at publikum skulle klare å holde tilstrekkelig avstand i tråd med nasjonale smittevernråd for slike arrangementer. Den fysiske midtdeleren i form av synlige kjegler langs hele hovedgaten, virket etter hensikten. Det var imponerende å se hvor flinke publikum var til å følge de gjentatte oppfordringene om å gå på høyre side av hovedgaten i begge retninger. Dette gjorde også at trafikken gled betydelig bedre enn tidligere år, og dette tiltaket kan derfor også bli gjentatt senere år. 

 

At scenen denne gang var flyttet inn mot veggen til barnevernsbygget på Brokelandsheia gjorde også sitt til at flere publikummere kunne få med seg underholdningsinnslagene. Både Vennebyen, Lindesnes Trekkspillklubb, HKEEM og Hallvard Flatland trakk bra med folk på plassen foran Arilds Motorsenter. 

 

Ca. 10 000 besøkende
Hvor mange som besøker Brokelandsheia hvert år er vanskelig å finne ut av, siden alle barn kommer gratis inn, men anslagsvis 10 000 mennesker var innom i løpet av helga. Dette er mindre enn normalt, men det er samtidig forståelig med tanke på smittesituasjonen. Vi får satse på at dette var første og siste år med begrensninger og ekstraordinære tiltak. Uansett var det for mange godt å treffe folk igjen, ikke minst for de yngste, som blant annet kunne hygge seg på tivoliet hele helgen. Dette hadde nok mange barn gledet seg lenge til! 

 

TAKK!
Stor takk går til Gjerstad IL og Musikkens Hus, som nok en gang stilte opp som vakter og medhjelpere til rigg av scene og gjerder. 

 

En ekstra stor takk går til igjen mitt faste team av gode venner, som hvert år sørger for at Brokelandsheiadagene leverer både på renhold og assistanse til publikum og utstillere. Mange av dere har vært med i alle de 17 årene Brokelandsheiadagene har eksistert, og selv om vi alle begynner å dra litt på årene, så leverer dere varene til punkt og prikke. Uten dere hadde dette aldri gått å gjennomføre. Kun 3 timer etter at årets marked var over, var hele Brokelandsheia ryddet og klar til vanlig drift igjen. Dette er ikke annet enn veldig imponerende!
 

Etter noen få ukers pause begynner planleggingen av neste års Brokelandsheiadager, 2.-4. september 2022. Det er bare å sette av helgen!
 

Rune Hagestrand
No Limit Events AS
arrangør av Brokelandsheiadagene

Flere saker

Det var ikke noe å si på innsatsen til barneskolelevene ved Abel skole i dag. Foto: Marit L. Presthagen.

Elevene ved Abel skole løp og løp - for tusenvis av kroner

Et nytt vårmarked i Tvedestrand kan åpne i mai neste år.

No Limit Events planlegger vårmarked i Tvedestrand

Bjønnem Baus var først på målfotoet i kveldens monteløp på Sørlandet. Skjermdump: Norsk Rikstoto.

Trenerseier for Per Vetle på Sørlandet

Fiane Ungdomslag inviterer til barnedisco på Fjelltun. Illustrasjonsbilde: Depositphotos.com

Velkommen til barnediskotek på Fjelltun - Kiwanis sponser pizza!

Vassendgutane lover full fest i Torbjørnshall 23. oktober.

Godt forhåndssalg til Gjerstad LIVE

Vinmonopolet på Brokelandsheia øker og øker. Illustrasjonsbilde: Depositphotos.com

Vinmonopolet på Brokelandsheia har passert Risør i omsetningstall

Byholt skole.

Har du lyst til å kjøpe en gammel skole eller et gammelt samvirkelag?

Magnus viste fram kjempekreftene sine i spurten om 3.plassen. Skjermdump: TV2

Magnus Sørbø tok en imponerende 3.plass i eliteritt