Vassendgutane fylte dansegulvet i Torbjørnshall lørdag kveld
Vassendgutane fylte dansegulvet i Torbjørnshall lørdag kveld

Topp stemning i Torbjørnshall under Gjerstad LIVE

Torbjørnshall fikk lørdag sin ilddåp som konsertarena med feststemte gjester

 

 

Mange var spent på hvordan flerbrukshallen ville takle så mange mennesker, og det var nok også en del skeptikere til å bruke hallen til konserter med salg av alkohol. Gjerstad LIVE ble imidlertid en ubetinget suksess. Hallen er nå satt tilbake fra kultur-til idrettsarena, og ingen skader har skjedd på verken gulv eller annet fastmontert utstyr i hallen. 
 

De aller fleste billettene var solgt på forhånd, og flere av disse hadde allerede bestilt billett til arrangmentet som ble avlyst i fjor. Ca 15% av de ca 700-750 gjestene var fra Gjerstad, resten kom fra Tønsberg i øst, Trondheim i nord og Lindesnes i sør. Aldersspennet var fra 18 til ca 70 år.
 

Artistene leverte varene
Både Johnny Sandåker, Daniel Hillestad, Byting og Vassendgutane leverte varene og løftet stemningen i taket gjennom hele konserten som gikk kontinuerlig i fem og en halv time. Daniel Hillestad nevnes spesielt, da få kjente ham på forhånd. Ved et kjapt nettsøk får man opp at han er mest kjent for musikk i religiøse sammenhenger. Mange fikk derfor hakeslipp da han dro til med den ene Ed Sheeran-hiten etter den andre, med en klokkeklar stemme. Med et utseende som ikke er ulikt originalen, var det nok noen som satt drinken i halsen når de hørte musikken og så opp på scenen.

 

Gode skussmål fra skjenkekontrollen
Som vanlig på arrangementer av dette slaget fikk også Gjerstad LIVE besøk av skjenkekontrollen. De var veldig fornøyd med tingenes tilstand. Både kontroll av aldersgrenser, skjenking og vakthold fikk ingen anmerkninger. Det oppstod heller ingen situasjoner som krevde særlig oppmerksomhet. At en tilskuer skulle ha forsøkt å slå til en vakt, er historien om fjæren som ble til fem høns. Det var ingen konfrontasjoner mellom noen hele kvelden.

Kan ha blitt flere nye kjærestepar
På forhånd var det annonsert at de av gjestene som var single, og ønsket å vise dette, fikk gratis selvlysende armbånd. Fra god utikksplass på galleriet var det tydelig god kontakt mellom de ca 200 som gikk med disse båndene. Tiden vil vise om nye kjærestepar er skapt på en konsertkveld i Gjerstad.

Stor innsats av frivillige 
Gjerstad LIVE hadde denne gang hjelp av ca 40 frivillige og særdeles dyktige hjelpere. Disse er selve limet i et så stort arrangement som dette. Så takk for at dere bidro med av både gode smil, glimrende kundeservice og mye fysisk slit. 

 

Rune Hagestrand
No Limit Events
arrangør av Gjerstad LIVE.

 

 

Flere saker

Illustrasjon: Depositphotos.com

Nærmere 400 gjersdølinger har fått vaksinedose 3

Marita Strat. Foto: Facebook.

- Hvem er du i omgivelsene dine?

Foto: Ånon Ausland

Den nye løypemaskina er tatt i bruk

Det er på tide å skaffe seg årets julekalender fra Gjerstad Skolekorps.

Støtt Gjerstad Skolekorps - kjøp årets julekalender

Tom Inge Ausland. Arkivbilde

Vil kjøre ut julekasser til vanskeligstilte

Ordfører Inger Løite måtte selv se på klokka etter kveldens rekordraske kommunestyremøte. Skjermdump: Kommunens WebTV

Kommunestyret satte sannsynligvis ny rekord i kveld

Denne unge familien fra Fredrikstad viser stor medmenneskelighet i forbindelse med julen. Foto: Facebook.

Deler julekvelden i Gjerstad med ensomme

Steinar Pedersen holdt foredrag om Brokelandsheia på Vestmarkonferansen. Foto: Privat.

Vestmarkonferansen: Presenterte næringsområdet på Brokelandsheia